Grał ktoś w to coś?
Jest tam bardzo dużo ras do wyboru. To takie WBC osadzone w HoMM. Nie wiem czy istnieje możliwość gry sieciowej a chętnie bym zagrał
Age of Wonders z dodatkiem Magia Cienia
Re: Age of Wonders z dodatkiem Magia Cienia
Ja gralem i mam ja, fajna gra. Podoba mi sie, to, ze gdy armie sprzymierzencow znajduja sie blisko siebie, to obie biora udzial w walce, ktora jest mniej schematyczna niz w HOMM, duzo zalezy od terenu i pozycji poczatkowej. Mozna by zagrac, ale nie wczesniej niz w poniedzialek.
Sensei Piela
Ja w to grałem ale nie powiem żebym doszedł o co w tej grze chodzi mnóstwo ras każda ma co innego dla mnie za bardzo rozbudowane ale nie będę wydawał opinii pełnej jeśli tego nie rozgryzłem jak dla mnie skomplikowana turówka dla profesjonalistów
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...
No niestety jest to skomplikowane... ale można się połapać szczerze to dobrze w to grać nie potrafię A duża uniwersalność jednostek robi grę ciekawą.
Tak to zauważyłem bardzo dlugo przewijalem ten pasek z rasami od ludzi tygrysow po salamandry aż się włos jeży nie tam gdzie trzeba
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...