Największy fart lub niefart w grze
- KKProgamer
- Lunarion
- Ulubiona rasa: WBC I : Ludzie WBC II - Ludzie WBC III - Nieumarli
- Kontakt:
Największy fart lub niefart w grze
Podajcie swój najwiekszy fart z WBCIII ?
Ja wam podam mój
Mój Hero ucieka z 98 HP z bitwy, patrze sobie szkielet sobie idzie ( Neutralny ) myśle sobie nie zaatakuje , on mnie raz atakuje i nagle Krytyk , mój hero dedł ... , Była to ważna misja by wykorzystałem do niej 2 najemników + 10 pkt za 30 koron a tu mi siekło go ...
Ja wam podam mój
Mój Hero ucieka z 98 HP z bitwy, patrze sobie szkielet sobie idzie ( Neutralny ) myśle sobie nie zaatakuje , on mnie raz atakuje i nagle Krytyk , mój hero dedł ... , Była to ważna misja by wykorzystałem do niej 2 najemników + 10 pkt za 30 koron a tu mi siekło go ...
Ranking Ras wg. Mnie
1. Baśniowa Istota
2. Orki
3. Wysokie Elfy
4. Demony
5. Nieumarli ex aequo Barbarzyńcy
I love this character :*
1. Baśniowa Istota
2. Orki
3. Wysokie Elfy
4. Demony
Re: Największy fart gry
Ja jak se włączyłem WBC, to dałem potyczke wszystko wyustawiałem dałem oki a tu bach i zapomniałem o tymczasowym (a dziwnie gra się bohem na 1 levlu). Historia pełna dreszczy nadciągneła
- KKProgamer
- Lunarion
- Kontakt:
I jak dałeś radę czy zgnietli cie ?? xD ^ ^ ?
Ranking Ras wg. Mnie
1. Baśniowa Istota
2. Orki
3. Wysokie Elfy
4. Demony
1. Baśniowa Istota
2. Orki
3. Wysokie Elfy
4. Demony
Wyłączyłęm... Głównie to wtedy testowałem efektywność boha w praktyce...
Heh wojtku to nie fart słuchaj tego brałem duela Ja vs 5 bohaterów(oni mieli ze sobą sojusz) lv700(mój poziom wtedy było coś około 500) zostało mi 12 hp i właczyła mi się ochrona życia zabiłem 2 później ta sama sytuacja 160 hp i ochrona życia został mi jeden i już jakoś normalnie go zabiłem ale przywołane przez niego jednostki wpadły na moją wieże ponieważ znów miałem z 90 hp
Robię mapy
Zapraszam na LoLa EUNE -ZjemCiPłatki
Ja mialem takiego farta, ze gralem potyczke,(moje poczatki) i jak ja atakowalem komputer to on zaatakowal mnie. Ja mu zniszczylem cala baze i zostal mi jeden pegaz, a jemu grabiezca. No i dla mnie to jest fart bo moglem go spokojnie zabic
"Najlepszą obroną jest atak"
Ja miałem 2 farty w grze największe.
1)Miałem w kampanii misje obrona muru diraklijskiego czy jakoś tak i zabili mi cała armie i został hero w ostatniej sekundzie przywołał duszka ten uciekł na obszar wodny i na zasięg wziął barbarzyńców grabieżców wlk.wojowników i hero łącznie zabił z 30-40
2)Grałem przez internet z graczami. Miałem nieumarłych i straszne lagi , chciałem przekształcić 14 upiorów na 14 liszy kliknąłem 2 razy i straciłem 2x więcej surki ale miałem 28 liszy )))
1)Miałem w kampanii misje obrona muru diraklijskiego czy jakoś tak i zabili mi cała armie i został hero w ostatniej sekundzie przywołał duszka ten uciekł na obszar wodny i na zasięg wziął barbarzyńców grabieżców wlk.wojowników i hero łącznie zabił z 30-40
2)Grałem przez internet z graczami. Miałem nieumarłych i straszne lagi , chciałem przekształcić 14 upiorów na 14 liszy kliknąłem 2 razy i straciłem 2x więcej surki ale miałem 28 liszy )))
I co ja mam robić???
A to jest naprawde fart:
Miałem 11 lv do testu kapłana. ide sobie patrze idzie wrogi dowódca ja go leje zostalo mi się14 hp ja miksturek nie mam ale jakoś go ubiłem.patrze skrzynka a w niej różdżka Thyatisa pobijecie to?
Miałem 11 lv do testu kapłana. ide sobie patrze idzie wrogi dowódca ja go leje zostalo mi się14 hp ja miksturek nie mam ale jakoś go ubiłem.patrze skrzynka a w niej różdżka Thyatisa pobijecie to?
Ssrathi Wojownik 40 lv. i skończyłem grę
- KKProgamer
- Lunarion
- Kontakt:
No pewnie ze podbije , ostatnio jak gralem moim piromanta na 69 lvl to :
Mialem taka sytuacje Moja armia praktycznie wybita przez nieumarlych na poczatku gry , zostal sam hero i max 100 hp z niego , ide sobie spokojnie do zamku , ale nie zauwazylem ze z drugiej strony , zly Hero Krasnolud full hp,
Mialem do wyboru , Hero i tam 2 - 4 szkieletow , albo Spora armie upiorow i duchow, oraz Rycerzy jakichs tam, dobra tam naladowalem wszystkimi miksturkami hpeka , i zaczalem go nawalac czarami ognia , po 20 sekundach mial pol hp , a ja bodajze z 500 albo 400 , przypadkowo do mnie podszedl i CHLAST , Krytyk na maxa , Dedlem i wypadly ze mnie 4 bardzo dobre itemy , tzn.
- Jakis Tam Helm - Zielony
- Kula Boskiej Mocy
- Kula czegos tam - bardzo dobra
- I Bardzo dobry Topor - Zielony rowniez
Pobijecie tego pecha ?
Wiem wiem moglem go obiec tylko ze on mial chyba z 23 - 28 Speeda xD
Mialem taka sytuacje Moja armia praktycznie wybita przez nieumarlych na poczatku gry , zostal sam hero i max 100 hp z niego , ide sobie spokojnie do zamku , ale nie zauwazylem ze z drugiej strony , zly Hero Krasnolud full hp,
Mialem do wyboru , Hero i tam 2 - 4 szkieletow , albo Spora armie upiorow i duchow, oraz Rycerzy jakichs tam, dobra tam naladowalem wszystkimi miksturkami hpeka , i zaczalem go nawalac czarami ognia , po 20 sekundach mial pol hp , a ja bodajze z 500 albo 400 , przypadkowo do mnie podszedl i CHLAST , Krytyk na maxa , Dedlem i wypadly ze mnie 4 bardzo dobre itemy , tzn.
- Jakis Tam Helm - Zielony
- Kula Boskiej Mocy
- Kula czegos tam - bardzo dobra
- I Bardzo dobry Topor - Zielony rowniez
Pobijecie tego pecha ?
Wiem wiem moglem go obiec tylko ze on mial chyba z 23 - 28 Speeda xD
Ranking Ras wg. Mnie
1. Baśniowa Istota
2. Orki
3. Wysokie Elfy
4. Demony
1. Baśniowa Istota
2. Orki
3. Wysokie Elfy
4. Demony
Mogłeś nacisnąć alt i f4 zanim do ciebie podszedł, a na pewno widziałeś że się zbliża. To nie pech tylko brak refleksu ahusahu xD.
Tomek