Najwyższy poziom bohatera
- aleksanderek48
- Champion
- Ulubiona rasa: mi.: elfy
- Kontakt:
Re: Najwyższy lvl
1,4k czyli w ciagu 2 map masz prawie 3 levele ( 1,5 k masz 2 levele ) w ciagu 4 minut, a na mojej masz 10 k w 5-6 minut to masz na 3 levele ponad 7,5minut
aleksanderek48 pisze:1. na co Ci 110 zabojstwa?
2. ja (osobiscie) daje 39 do ignorowania pancerza, bo minimum woja to 40 pancerza, to ja 39 usuwwalem
hmmm a to może głupie pytanie ale po co zabojcy ignorowanie pancerza jak ma wszystko na hita sm11
Lepiej być dzieckiem które udaje dorosłego niż dorosłym któremu nawet udawanie nie wychodzi.......
innymi słowy:
HAVE NICE FU...NG TIME
innymi słowy:
HAVE NICE FU...NG TIME
- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Ulubiona rasa: Chyba każda po trochu... z naciskiem na wytrzymałe
- Kontakt:
Dobre pytanie, nurtujące i mnie ;] Najszybciej 100% zabójstwa można mieć na 61 lvl za pomocą sztuczki, którą pokazał nam Alek, 7x sztylet zabójstwa chyba tak się nazywa i oprócz premii do obrażeń daje jeszcze każdy taki +5% zabójstwa, 7x5=35 na pierwszym poziomie zabójcy mamy już 40, i kolejne 60 poziomów cały czas tą umiejętność zabójstwo Proste, nie?
CHWAŁA POTĘŻNEMU IMPERIUM KRASNOLUDÓW!!!
hmmmm cieekawe ale jeżeli chodzi o broń to chyba mozna mieć tylko jedną xD sm02
Lepiej być dzieckiem które udaje dorosłego niż dorosłym któremu nawet udawanie nie wychodzi.......
innymi słowy:
HAVE NICE FU...NG TIME
innymi słowy:
HAVE NICE FU...NG TIME
- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Kontakt:
"za pomocą sztuczki, którą pokazał nam Alek"
...Jak się zna te bity, to się wie sm02
...Jak się zna te bity, to się wie sm02
Mi się zdaje że to tylko kumuluje wartość pierścieni nie broni
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...
- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Kontakt:
Tylko wartość pierścieni kumuluje W CAŁOŚCI. Np. broni nie skumuluje obrażeń, jednak inne premie pozytywne jak i negatywne zostaną
Acha ok... już rozumiem XD
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...
a ja dalej nie
innymi słowy:
HAVE NICE FU...NG TIME
innymi słowy:
HAVE NICE FU...NG TIME
Jeśli chodzi o zabójstwo to nie działa to w ten sposób, że jak mamy 100% to wszystkich zabijemy jednym uderzeniem. Tzn. ze wszystkimi jednostkami (w tym także tytanami i smokami) będzie to działało do dobrze ale już z bohaterem sprawa jest inna. Jest to jakoś inaczej liczone ale jak to wiedzą tylko twórcy.