Rasa dobra na wszystkie rasy WBC3
Re: Rasa dobra na wszystkie rasy WBC3
Zalezy jeszcze ile czasu nie mozna sie atakowac, od poziomow bohatera. Sa troche slabi na ataki z powietrza dopoki nie maja mistrzow run, albo sporej ilosci balist, ale to i tak fajna rasa.
Sensei Piela
Jeśli o krasnalach mówić to ich nielubie są silni ale powolni i szans niemają z latającymy rasamy np . demony , saraty , a rasa dobra na inne rasy uniwersalna to " baśniowe " te małe dzady każdemu dadzą rade nawet wysokim jak mają warunki na szybki atak czyli blisko do przeciwnika itd.. pozdrawiam..
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Jak dla mnie baśniowe istoty tracą na swojej wszechstronności, bo wszystkie jednostki jej charakteryzują się małą ilością hp, a ich cechą jest tylko liczebność. Jakby dobrze pokierować krasnoludy balistami oraz kusznikami to baśniowe nie miałyby szans.
Krasnale na latających mają władców run oraz gryfów, więc jakieś tam szanse mają
Krasnale na latających mają władców run oraz gryfów, więc jakieś tam szanse mają
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
Hmm moim zdaniem słabością krasnoludów jest to, że są wolne. A to pociąga za sobą masę innych niedogodności. Trudno jest utrzymywać kopalnie zewnętrzne mając tak wolne jednostki. Co za tym idzie masz mało surowców, a krasnale do tanich nie należą. Ponadto uważam, że maja słabą obronę przeciwko magom. Niestety władcy run mają krótki zasięg tego czaru.
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Krasnoludy aż tak wolne nie są, nie przesadzajmy. Poza tym krasnoludzkim atutem są zabudowania. Gdzie raz staną, stamtąd nigdy nie zejdą sm04
Przeciwko magom mają wiele dobrych jednostek np. z szamanami orków świetnie sobie radzą strażnicy khazimi. Z czarnoksiężnikami władcy run + maszyny powinny dać radę.
Przeciwko magom mają wiele dobrych jednostek np. z szamanami orków świetnie sobie radzą strażnicy khazimi. Z czarnoksiężnikami władcy run + maszyny powinny dać radę.
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Ulubiona rasa: Chyba każda po trochu... z naciskiem na wytrzymałe
- Kontakt:
Co nie przesadzajmy to jest najwolniejsza rasa bo nawet mr krasnale mają takie szybkie jednostki od nieumarłych i są silne ale co z tego gdy na jeden cios np. khazirimiego przypada 3-5 ciosów jednostek innych ras
CHWAŁA POTĘŻNEMU IMPERIUM KRASNOLUDÓW!!!
Hm? Nie myl szybkości RUCHU z szybkością ATAKU... szybkość ataku zależy od morale a jeśli masz morale 100 to nikt nie wygra z krasnalami bo kiedy ktoś strzeli z łuku to balista już trzy razy
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...
- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Ulubiona rasa: Chyba każda po trochu... z naciskiem na wytrzymałe
- Kontakt:
xD chyba jestem NOOB bo ja zawsze myślałem, że to tylko szybkość ataku bohatera hahahaha sm061
CHWAŁA POTĘŻNEMU IMPERIUM KRASNOLUDÓW!!!
Mało kto na dobra sprawę do tego doszedł ja się skumałem dopiero podczas eksperymentów grałem wysokimi bardem i się dziwiłem szybkością potem się próbowało na innych rasa itp itp.
Rasą dobrą na wszystkie może być Imperium dobrzy i tani łucznicy 3 rodzaje generałów magów każdy ma inny żywioł wiadomo na co się nastawić i dodatkowo maszyny oblężnicze. Gryfy nie należą do słabych lataczy i mogą być b. dobre w obronie bazy i jeszcze tajna broń najemnicy będąc w duecie z baśniowymi to jest bezcenne sojusznik robi karły i daje złoto 100 karłów 50 złota na sekundę jeden najemnik na 2 sekundy + produkcja kolejna dwie
Rasą dobrą na wszystkie może być Imperium dobrzy i tani łucznicy 3 rodzaje generałów magów każdy ma inny żywioł wiadomo na co się nastawić i dodatkowo maszyny oblężnicze. Gryfy nie należą do słabych lataczy i mogą być b. dobre w obronie bazy i jeszcze tajna broń najemnicy będąc w duecie z baśniowymi to jest bezcenne sojusznik robi karły i daje złoto 100 karłów 50 złota na sekundę jeden najemnik na 2 sekundy + produkcja kolejna dwie
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...
W 100% zgadzam się z miko ;>
Jeszcze ulepszyć halabardników i łucznicy są przyzwoicie bronieni ;>
Jeszcze ulepszyć halabardników i łucznicy są przyzwoicie bronieni ;>