Jaka klasa dla...?
Jaka klasa dla...?
Jaka klasa dla barbarzyńcy była by najlepsza ?^^,(mam dzisiaj urodziny więc czekam na życzenia xDDDDDD)
- aleksanderek48
- Champion
- Ulubiona rasa: mi.: elfy
- Kontakt:
Re: Jaka klasa dla...?
nielubie cie wiec ci niezloze zyczen, mysle ze woj albo wodz bo woj z magia lodu moze fajnie na odleglosc walic i wodz ma dla piechoty i kawalerii +5 pd * poziom umiejetnosci
- baniak219
- Krasnoludzki Lord
- Ulubiona rasa: Barbarzńca, Elfy
- Kontakt:
Zgadzam się z tobą alek ale nie do końca ponieważ nie widzę kompozycji barbarzyńcy z magiem lodu wolałbym z piromanto !!! To moje zdanie !!! sm101
- aleksanderek48
- Champion
- Kontakt:
mowie ze barb sam w sobie ma magie lodu, a ze ja lubie woja, albo wodza dla niego, piromanta barb by mial i magie lodu i piromancje
Ja też za tobą nie przepadam aleksanderek48 ale czemu ty musisz wszędzie zaczepki szukać ?
- aleksanderek48
- Champion
- Kontakt:
ale bys przynajmniej cos na temat napisal... a nie..
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Alek ma poprostu taki charkter A co do tematu: mi się wydaje, że najlepszą klasą dla Barbarzyńcy jest Wódz. Choć słyszałem o bardzo dobrej kompozycji barbarzyńcy piromanty lub przywoływacza ale nigdy takiego sam nie zrobiłem.
Czyżby? A jednak. ®
Ja osobiście gram Barbarzyńca Łowca
Nie wiem czemu, tak jakoś ;>
Nie wiem czemu, tak jakoś ;>
- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Ulubiona rasa: Chyba każda po trochu... z naciskiem na wytrzymałe
- Kontakt:
Wódz to raczej najlepszy wybór. Alek szaleje xD
CHWAŁA POTĘŻNEMU IMPERIUM KRASNOLUDÓW!!!
Barbarzyńca ma też wrodzoną magię lodu więc by mógł być mag lodu. W końcu barba mają przywołanie many więc nie miałby on kłopotów z maną.
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...