0 Pur3viL Exp
Re: 0 Pur3viL Exp
Uwaga po wbiciu lv 300 około zmiejszajcie wartość w auto-clickerze na o 100 mniejsza czyli będzie 5900 jak ktoś ma 300lv na 400lv-5800 na 500lv-5700 i tak dalej....
Robię mapy
Zapraszam na LoLa EUNE -ZjemCiPłatki
Mapa Do poprawy 14% 14% [ 1 ]
Żal mi tej żalosnej mapy 14% 14% [ 1 ]
Jakieś uzasadnienie i w razie czego pw.....
Żal mi tej żalosnej mapy 14% 14% [ 1 ]
Jakieś uzasadnienie i w razie czego pw.....
Robię mapy
Mapa bardzo dobra, oby tak dalej
Tylko auto-clicker na ustawieniach podanych wcześniej u mnie wbija 5000 lvl...
Tylko auto-clicker na ustawieniach podanych wcześniej u mnie wbija 5000 lvl...
Nie wiem czemu uwaga. Jeżeli morale wrastają powyżej 110 w jakiejkolwiek grze,mapie to może ona się wyłączyć.
Robię mapy
Jeszcze tej mapki nie sprawdzałem jutro se ją sprawdzę , ale jak jest taka jak mówicie to z góry Ci gratuluje
=KMO=
Mogę dać zawsze wersję bez armii pojawiającej się, o 2k pd mniej ale dużo szybciej o jakieś 30s
Robię mapy
gdzie ustawic 6000lvl i rase pogromca smokow? gram kilka dni w wbc 3 i nie łapie wszystkiego
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Musisz kliknąć lewym przyciskiem myszy na bohatera przeciwnika (tam gdzie jest napisane SI: Giermek). Wyświetli ci się wtedy okienko, w którym można zmienić detale dotyczące tegoż bohatera.
Czyżby? A jednak. ®
Na początek cześć wam wszystkim.
Mam mały problem z mapką. Mianowicie, poziom bohatera nie może przekroczyć u mnie 50 poziomu. Why ???
Mam mały problem z mapką. Mianowicie, poziom bohatera nie może przekroczyć u mnie 50 poziomu. Why ???