Ulubiona jednostka
- Adrenalina666
- Lunarion
- Ulubiona rasa: Wszystkie rushowe
- Kontakt:
Re: Ulubiona jednostka
ma on 35 obrażeń po ulepszeniach.Czyli tyle samo many potrzebuje na kolumnę ognia:).
Wrogów lubię martwych, a miecze na ostro.
Bo śmierć... to tylko śmiertelny zastrzyk Adrenaliny. Nikt ci jej nie odbierze...
Pomogłem?, daj plusa(kciuk w górę)
Bo śmierć... to tylko śmiertelny zastrzyk Adrenaliny. Nikt ci jej nie odbierze...
Pomogłem?, daj plusa(kciuk w górę)
- Sarkor
- Gornak
- Ulubiona rasa: Mroczny elf, Krasnolud, Rycerz xD
- Kontakt:
A słyszałem gdzieś (simon mi mówił) że ma więcej obrażeń po ulepszeniach, niż czarownik po ulepszeniach xD Dzieki .
Nie za dobrze przeczytałem nazwę wątku widocznie. No się normalnie rozpisałem o mrówkolandii a tu taki ZONK. Co za strata dla jakości wypowiedzi i ogólnej formuły panującej w temacie.Sarkor pisze:Ty nie masz problemów z głową LEE?? xD
Faktycznie, mrówkI dobre są, ale jak są mrówkI a nie mrówkA .
Wybiorę sobie jednostkę, a jak! kobolt sznajper
... nie palcie dzieci ...
- Sarkor
- Gornak
- Kontakt:
Coś masz do palenia dzieci?
Nie offtopować!
/Pielagoroth.
Nie offtopować!
/Pielagoroth.
Oj tam, oj tam ,żeby tak "bezlitośnie" wykorzystywać błędy stylistyczne użytkowników.Sarkor pisze:Coś masz do palenia dzieci?
A mogę sobie wybrać inna ulubioną jednostkę?
Olbrzym ...bardzo lubię
Bez przesady z tymi emotikonami Solo. Jedna czy dwie na trzy linijki tekstu starczą
/Pielagoroth.
- Sarkor
- Gornak
- Kontakt:
Nie czepiaj się piel Ja zmnieniłem jednostkę, jest to teraz ognik
Ognika nie wsadzisz do kopalni a mrówke możesz sobie wsadzić mrówka lepsza.Sarkor pisze:Nie czepiaj się piel Ja zmnieniłem jednostkę, jest to teraz ognik
- Sarkor
- Gornak
- Kontakt:
Ale ognik ma dmg od lodu czy tam magii, a mrówka kłute Poza tym, ognik lepiej wygląda
- Kronos
- Władca Trupów
- Ulubiona rasa: zgodna z zasadami trybu murarza
- Kontakt:
Długo będziecie zmieniać ulubioną jednostkę i rozprawiać która mrówka czy ognik jest lepsza xD? Zwyczajny ognik ma lodowe dmg , natomiast jeśli chodziło o starożytnego ognika to elektryczne. Moją ulubioną jednostką jest lisz, za czar, czarnoksiężnik również za czar, oraz mroczny kawalerzysta za wygląd xd. A z robotników mrówka albo zombie .
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Ja zostaje przy Królu Minotaurów, wyjaśniłem na 1 stronie czemu. A mój post piszę ze względu na to abyście więcej tutaj nie robili już offtopu. Przestańcie się kłócić o mrówkę jak wygląda czy tak dalej. Temat służy by każdy powiedział o swojej ulubionej jednostce. Jeszcze raz zrobicie offtop polecą ostrzeżenia.
Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)