Błędy gry

Przedstaw problem lub zadaj pytanie.
Daldon
Thrall
Thrall
Posty: 9
Ulubiona rasa: Nieumarli,Zaraza
Kontakt:

Re: Błędy gry

Post autor: Daldon » wt, 2 cze 2009, 16:51

Hmm, bo ja niemam żadnej postaci z polskimi znakami sm05 .Jakieś inne pomysły?

Awatar użytkownika
aleksanderek48
Champion
Champion
Posty: 1257
Ulubiona rasa: mi.: elfy
Lokalizacja: Wrocław
Kontakt:

Re: Błędy gry

Post autor: aleksanderek48 » wt, 2 cze 2009, 17:52

to nie jest pomysl... ja to mam i jestem pewien w 100% ze dales zly znak i usunieto Ci od postaci w lewo wszystkich... ja to mam i jestem pewien bo kiedys zrobilem ze goscia "zabójca"

Daldon
Thrall
Thrall
Posty: 9
Ulubiona rasa: Nieumarli,Zaraza
Kontakt:

Re: Błędy gry

Post autor: Daldon » wt, 2 cze 2009, 18:14

Mam tylko 4 postacie o nazwach:
-Magik(ta zablokowana)
-Minos
-Radek
-Tomek(ta zablokowana)
I widzisz tu jakieś znaki?

Awatar użytkownika
Administrator
Site Admin
Site Admin
Posty: 2400
Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
Kontakt:

Re: Błędy gry

Post autor: Administrator » wt, 2 cze 2009, 18:53

Najlepiej zapisz sobie gdzieś plik w moich dokumentach |Warlords BattleCry III| i przeinstaluj grę. Jak przeinstalujesz grę to zamień ten folder w dokumentach na swój co zapisałeś.
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin

Awatar użytkownika
aleksanderek48
Champion
Champion
Posty: 1257
Ulubiona rasa: mi.: elfy
Lokalizacja: Wrocław
Kontakt:

Re: Błędy gry

Post autor: aleksanderek48 » wt, 2 cze 2009, 20:57

jak ci sie usunal to jak masz miec? ja raz zrobilem tego hero, raz zagralem i juz tak mam...

Awatar użytkownika
LordCan
Dark Rider
Dark Rider
Posty: 482
Ulubiona rasa: Minotaur
Lokalizacja: Kramkowo
Kontakt:

Re: Błędy gry

Post autor: LordCan » śr, 3 cze 2009, 09:02

Daldon też miałem kiedyś taki problem że miałem już ponad 50% gry a tu nagle jak chcem wybrać hero to mi grę wył. i próbowałem na wiele sposobów aby go odzyskać i nie mogłem.
Spróbuj zrobić tak jak Admin ci napisał a jak to nie pomoże to zostaje Ci tylko przeinstalować grę razem z usunięciem saveów i zaczęciem od nowa.
Obrazek

=KMO=

Daldon
Thrall
Thrall
Posty: 9
Ulubiona rasa: Nieumarli,Zaraza
Kontakt:

Re: Błędy gry

Post autor: Daldon » śr, 3 cze 2009, 12:56

Zrobiłem tak jak Admin napisał ale też nie pomogło sm05 Zrobiłem nową postać i mam jeden mały problem. Chciałem szybko nadrobić poziom na mapce szybkiego expienia, ale jak było już wystarczająco dużo jednostek, gra mi się wyłącza...Pamiętam że kiedyś nie miałem tego problemu.

Daldon
Thrall
Thrall
Posty: 9
Ulubiona rasa: Nieumarli,Zaraza
Kontakt:

Re: Błędy gry

Post autor: Daldon » śr, 3 cze 2009, 14:03

Już sobie poradziłem - ściągnąłem tą mapkę viewtopic.php?f=53&t=234 i nadrobiłem stracony poziom. Wszystkim dziękuje za pomoc.

Awatar użytkownika
aleksanderek48
Champion
Champion
Posty: 1257
Ulubiona rasa: mi.: elfy
Lokalizacja: Wrocław
Kontakt:

Re: Błędy gry

Post autor: aleksanderek48 » ndz, 7 cze 2009, 08:04

tera zrobilem cala reinstalke gry i niemam tego problemu.

pterodaktyl atakuje jednoski lewitujace tylko jak mu kazemy, jak stoja sobie i sylf je bije to one uciekaja nawet na nastawieniu "obronne"

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość