Ulubiona mapka
Ulubiona mapka
Jaka jest wasza ulubiona mapka w WBC3? Może być pobrana z forum.
- Sarkor
- Gornak
- Ulubiona rasa: Mroczny elf, Krasnolud, Rycerz xD
- Kontakt:
Re: Ulubiona mapka
Nie no, moją ulubioną mapką jest Gloomy Land, po środku nieumarli do wykończenia, Gracze otoczeni wieżami. Można się dobrze bawić.
Ja najbardziej lubię Valley of the Death. Ma fajną nazwę i dość dużo kopalni do przejmowania.
- Kronos
- Władca Trupów
- Ulubiona rasa: zgodna z zasadami trybu murarza
- Kontakt:
Powinniśmy zrobić mapki z warcrafta w wbc, secret valley, echo isles, terenas stand, turtle rock itp. Mi najbardziej podoba się chaos lysea, great lakes, i losowa .
- Sarkor
- Gornak
- Kontakt:
Ty Kronos, niezły pomysł z tymi mapkami z Warcrafta, ale komu by się chciało za to zabrać, to nie wiem. Oficjalnie sądzę, że na mapkach ściąganych z tego forum przeze mnie, jest za dużo golemów(czyt. strażników) żelaznych, kamiennych i glinianych.
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Strażnicy są specjalnie po to abyś miał utrudnione przejęcie danej kopalni
Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)
- Sarkor
- Gornak
- Kontakt:
Z początku, to zbyt duże utrudnienie, potem, zbyt łatwe xD
Na tej mapie często się armie blokują bo wyjście z bazy to jeden mostek a na nim często żółwik lubi sobie odpocząć. Właśnie gram na tej mapie z cesarzami i czasem wojska kompa wyjść nie mogą bo żółwik sobie uciął drzemkę na mostku i ma wyje...e.Simon97 pisze:Ja najbardziej lubię Valley of the Death. Ma fajną nazwę i dość dużo kopalni do przejmowania.
- Sarkor
- Gornak
- Kontakt:
Ja jeszcze grając tam nie miałem takiego "żółwikowego" problemu xD, ale to by ciekawie wyglądało. Ja osobiście zawsze ubijam wszystkie zwierzęta, w wypadku minosów. Gdy nie jestem minosem, i tak ubijam z nudów xD.